Ne demek?

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden hariçya tamam açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında esaslı bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Antrparantez, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla müşterek muamelat adımları genellikle şunları kucakerir:

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Bina karınlerinde sırça yahut mühür kasa olan henüz hoppa ve kullanışlı yangın bapları yeğleme edilebilir.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik takkadak bapnın çabucak açılması için kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hâl hırsızlık vakalarının önlenmesini esenlar.

Antrparantez yangın kapıları özelliklerinden bir vesair önemli olanı da coşkunluklerle ortaya çısoy zehirleme özelliği kâin gazların ve yamanın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son tabaka kaliteli olmalıdır.

Bu nedenle elan mürtefi bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında saye esenlamaz ve bu nedenle henüz bağan bir fiyata sahiptir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Dolgular ile kapı haliluğuna yerleştirilen yangın kapısı kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Fevkda durum meydan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına göre belirli yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış kapılarının) belli durumlara gereğince TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page